Soms

Soms kan een gebeurtenis waar jij persoonlijk eigenlijk niets mee te maken hebt, maar waar je om wat voor een reden dan ook zijdelings kort bij betrokken raakt, een grote indruk achterlaten. Je voelt spanning in je lijf, je merkt drukte in je hoofd. De onrust wordt veroorzaakt door herinneringen aan iets dat een jaren geleden is gebeurd en al lang is ‘afgesloten’. 

Soms helpt afleiding, soms helpt het toegeven aan de onrust, soms helpt geen van twee.

Kus,

Advertenties
« »

9 Reacties

 1. :(

  Ik snap je gevoel.. Veel sterkte ermee, oude tijden kunnen herleven in je hoofd als de juiste gebeurtenis zich als een sleutel in het slotje wrikt en het doosje in je hoofd zo openmaakt..

 2. Volgens mij is het hoog tijd eens even lekker weg te kruipen in Mars’ armen en alles er uit te gooien. Misschien was dat afsluiten toch nog niet grondig genoeg gebeurd.

 3. @ Annibal en San:
  bedankt voor de lieve reacties. Inmiddels heeft hier net één van de hoofdpersonen uit de ‘gebeurtenis die de aanleiding gaf’ een kop thee gedronken en dat heeft me een hoop rust gegeven. :)

 4. Goed om te lezen dat het kopje thee wat rust heeft gegeven. Toch sluit ik me aan bij het advies van Sanneke: kruip vanavond in de armen van manlief en laat je emoties komen. Je hoeft je tenslotte niet cómpleet van de wereld te voelen om daarvan te mogen genieten. Wie weet vind je zo al je rust terug en kun je het ook deze keer afronden.

 5. Ik ken je gevoel ook ontzettend goed en ik wens je dan ook veel succes in je situatie. Het belangrijkste gevoel is dat je moet blijven denken dat je niets aan de situatie kan doen. En als niets helpt, even roepen en je vier muren volhangen met wat je irriteert, dan je ramen openzetten, en laat het gaan!

  x

 6. Even brullen in je auto met je favoriete muziek? Dat kan heel opluchtend werken heb ik gemerkt… wel even oppassen dat je niet van de weg wordt gehaald wegens vermoedens van dronkenschap ;)
  Hoop dat al wat beter met je gaat trouwens.

 7. Even lekker uithuilen bij lief, je verhaal misschien nóg eens kwijt en even weten (ook al is het voor de zoveelste keer) dat je begrepen wordt. Helpt hier wel.
  Kus!

 8. … en soms leer je er mee leven … ;-)

 9. Toch zal het ooit een keer anders worden in de bovenkamer, maar daarvoor moet je eerst van vermoeidheid in slaap vallen. Tenminste…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: