Laatste dag

shrek.jpg

Na ruim twee weken is onze vakantie met de kleintjes vanavond voorbij. Je weet het van te voren en je probeert je er op in te stellen, maar het komt toch weer als een klap :(
Gelukkig is het voor hen minder erg – in de zin dat ze vanaf morgen feest hebben in ‘hun’ dorp en dat ze daarna nog naar Texel op vakantie gaan. Genoeg afleiding dus.

Onze eigen afleiding is de verjaardag van zwager vanavond, morgen met zijn tweetjes naar de sauna en vanaf donderdag weer als een speer aan het werk. Ik heb toch minder gedaan dan verwacht in de vakantie met de kleintjes. Dus moet ik er nu flink aan trekken.

Om de feestvakantie met allerlei leuke dingen af te sluiten (en niet te veel ‘toe te leven’ naar het afscheid moment na het eten) gaan we vanmiddag als verrassing naar Shrek 3. Lekker ontspannen (hoewel: matineevoorstelling in de vakantie) en nog even genieten met zijn viertjes.

Kus,

PS> zaterdag was het hartstikke leuk. Ik was kapot en heb een hoop blauwe plekken erbij, maar wat een lol. Leuk team om bij te horen! :)

Advertenties

10 Reacties

 1. Helaas komt aan alle leuke dingen ook een einde..
  Kan me goed voorstellen dat je niet wilt dat ze weggaan.
  Maar morgen dagje sauna en daarna weer hard aan het werk, dan heb je idd afleiding zat.
  Veel plezier vanmiddag bij de film!
  Kus!

 2. Shrek, die moet ik ook nog even gaan zien…

  Veel plezier!

 3. t lijkt me heel naar om steeds weer afscheid te moeten nemen, succes!

 4. Ah leuk zeg voor ze, Shrek. Hoop dat jullie genoten hebben vanmiddag!

 5. Nou begint de “dagelijkse sleur” dus weer. Sterkte.

 6. De warmte in je log is mooi! :)

 7. Niet leuk dat de kleintjes straks weer weg moeten! En niet leuk is nog zacht uitgedrukt… Wél heel leuk dat jullie naar Shrek gaan. Zullen de kleintjes vast erg blij mee zijn! Geniet nog even, de laatste momentjes samen deze vakantie.

 8. Shrek is een hele leuke film, dus geniet er nog maar van met de kids!!

 9. hoop dat het een beetje lukt met de afleiding … snap heel goed dat je die nu even nodig hebt … het is in ieder geval een goed teken dat jullie die afleiding nodig hebben, betekend in ieder geval dat jullie het erg fijn hebben gehad samen… xxx anita

 10. Aaaww, balen he? Onze vakantie duurt nu ook nog maar een paar dagen, en met onze thuiskomst gisteravond kwam dus ook het besef dat het nu écht allemaal voorbij is.. Al heb ik nog genoeg om naar uit te kijken, net als jij ongetwijfeld ook hebt :) Vond je Shrek leuk? En de kids?

  En hoe is het afgelopen met het cijferspelletje? Al iets meer van bekend? Mijn sportgedrag van de afgelopen 3 weken moge duidelijk zijn, maar komende woensdag ga ik er weer voor hoor ;)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: