Frisse start

En ik heb even een frisse nieuwe start gemaakt met een nieuwe lay-out.  :)

Mooi?

Kus,

edit 14.00 uur: hmm n.a.v. de reacties van Wendy/Erica – toch maar weer een andere. Niet dat ik niet vriendelijk en warm over wil komen, hahaha, maar toch… Hoe is deze?

20 Reacties

  1. Prachtig zomers kleurtje. Vorige lay out was iets strakker en aparter. Dit is wat warmer en vriendelijker!!

  2. @ Wendy: don’t worry.. ik verander ‘m vast weer snel. Hahahha. Wordt ie vanzelf weer strak en apart. Zit over deze ook nog een beetje te dubben namelijk.

  3. Wendy zegt t precies goed… ;-)

  4. vind em mooi! (gek op oude boeken ;) )
    liefs!

  5. Ik vind hem zo super. Heerlijk die oude boeken!

  6. Die boeken zijn leuk, zou die groen of rood die je in dat plaatje ook ziet alleen wat terug laten komen daar onderen omdat wit/grijs dan weer wat ‘saai’ is (of je moet ook een grijstintplaatje doen…?!)

  7. @ Anneruth
    Hi! wat leuk dat je reageert. Helaas is het een vrij standaard lay-out waar ik niet veel aan kan veranderen.. Wellicht wel een andere foto in te zetten, maar dat moet ik nog uitzoeken ;)

  8. de boeken zijn wel stoer!

  9. Mmmm, ik vind de banner wel erg mooi, maar je vorige (sorry, de tussen-layout heb ik gemist, dus ik spreek nu van de eerste lay die je had) vond ik wel mooi qua kleurgebruik, dit is wel erg wit, zeg maar :) Maja, ik ben dan ook wel een kleurtjesfreak, dus tja :)

  10. Kopfoto is mooi, maar de rest te wit/grijs=saai…
    Dan vond ik de tussen-layout weer mooier..
    Maar goed het is jouw log, leef je uit!! ;-)

  11. Hahaha, dat vind ik grappig. Had vanmiddag snel even gespiekt op je log en toen zag het er nog héél anders uit, met die vrouw in de hoek :) Ik ga nu snel weer weg (niesen, neus snuiten, keelsnoepjes eten; dat soort dingen), kom snel weer buurten om het eens goed te beoordelen ;)

  12. straalt wijsheid uit. dat blijkt een schitterend gebrek :)

  13. Ik vind m leuk ;). Maar jah, das niet zo gek he. Je kunt best veel aanpassen in de kleurtjes hoor en lay-out, moet je alle scripts ff editable maken en dan uitproberen.

  14. @ Nienuh
    klinkt redelijk ingewikkeld? ;)
    Is dit van oorsprong dan dezelfde als jij hebt? Da’s grappig!

  15. Em tsja over smaak valt te twisten maar voor mij is dit een beetje te wit en saai…

    Maar goed, je moet lekker doen wat jij zelf wil het is tenslotte jouw log. Ben wel benieuwd wat het nu gaat worden..?!

  16. Het is mooi, je zou er zo mee op de boekenmarkt kunnen gaan staan. :) Nee hoor, geintje, het is echt mooi en helder.

  17. Houden zo :-)

  18. Je ff verdiepen in die scripts en dat witte wat ‘vriendelijker’ maken voor onze oogjes… die zijn misschien nog wat rood dooropen en gevoelig na al die nachtelijke uren… maar toch ;)

  19. Hé, net of ik bij Nienuh ben beland nu, al heeft die geen boekjes. Ik moet nog wel even wennen hoor, maar dat komt vast. Groetjes terug van Su (die een waanzinnig atelier heeft trouwens).

Plaats een reactie